Proost HRM Advies

HRM advies waarop je kunt bouwen

Verstand van HRM

Met onze expertise helpen wij organisaties bij het opzetten van een aansprekend en goed HR-beleid. Als visie en op de werkvloer. Goed geregeld en duurzaam.

Pragmatische aanpak

Wij wisselen onze HR-ervaringen uit, zetten onze kennis en expertise in om zodoende een goede balans te krijgen tussen de medewerkers en het bedrijf waarin zij werken.

Heldere resultaten

De samenwerking moet resulteren in een wederzijds goed gevoel. Maak een vrijblijvende afspraak met ons zodat jouw HRM-beleid de aandacht krijgt die het verdiend.

Waar staan wij voor

Veelzijdig en verbindend HRM advies

Onze expertise is er op gericht organisaties te helpen bij het opzetten en hebben van aansprekend en goed HR-beleid. Als visie en tastbaar op de werkvloer. Goede geregeld en duurzaam. 

Onze drijfveer is om mensen met zo veel mogelijk plezier te laten werken in organisaties, die daardoor succesvol zijn. Werk biedt zo veel kansen om leuk te zijn dat het jammer en onnodig is om niet met plezier te werken. Bovendien presteren medewerkers beter in organisaties die focussen op werkplezier. HR is hiervoor een zeer belangrijke factor. Als dat goed geregeld is, zijn er meer zaken die goed lopen. Een goede balans tussen mensen en de bedrijven waarin ze werken. Dat is waar wij ons in de basis voor inzetten.

Wij zijn veelzijdig en verbindend. Wij wisselen onze HR-ervaringen uit, zetten onze kennis en expertise in en maken daarbij gebruik van ons gevoel voor de organisatie en de mensen die er werken. Wij vinden gemakkelijk aansluiting op alle niveaus in de organisatie en zijn gewend om de “mouwen op te stropen”.

Wij zijn bijzonder op onze plaats als HR-beleid vormgegeven en uitgevoerd moet worden, passend bij de kenmerken en de koers van de organisatie. Creatief, maatwerk en met verstand van het vak. Kernwoorden die bij onze werkwijze passen zijn: integer, betrokken, pragmatische aanpak en aansprekende resultaten. Buiten dat houden we er ook gewoon van om zaken, die al veel te lang liggen, gewoon te regelen en af te maken.

Onze opdrachtgevers bevinden zich in vrijwel alle branches, profit en not for profit en variëren in grootte van ca. 15 medewerkers tot ca. 5.000 medewerkers.

Proost HRM Advies geeft al 15 jaar HR-advies en is onderdeel van een netwerk met ervaren professionals. Deze professionals kennen en waarderen elkaars kwaliteiten en zijn op elkaar ingespeeld. Competenties, werkwijze en expertise zijn beproefd. Vraagt een opdracht een multidisciplinaire aanpak dan wordt via dit netwerk de ideale ondersteuning samen gesteld. Zo is er altijd de beste oplossing voor jouw vraagstuk voorhanden.

Onze visie

 

Behandel medewerkers als klanten en klanten als medewerkers (Heskett, Sasser, Schlesinger)

Klanttevredenheid leidt tot klantloyaliteit. Hoe hoger de klanttevredenheid, hoe hoger de kans op herhaalaankopen- en/of opdrachten en hoe meer klanten zich zullen ontpoppen als actieve ambassadeurs.

De klanttevredenheid wordt grotendeels bepaald door de service zoals klanten die ervaren. De klanten ervaren hierdoor meerwaarde.

Deze meerwaarde wordt gecreëerd door loyale en productieve medewerkers. En medewerkers zijn loyaal en productief als ze vooral tevreden zijn. Tevredenheid is er als er stimulerend Human Resource Management (HRM) is. En precies daar voegt Proost HRM advies waarde toe aan de organisatie. 

Goed HR-beleid zorgt ervoor dat medewerkers in de gelegenheid worden gesteld om uitstekende service aan klanten te verlenen. Onderdelen hiervan zijn bijvoorbeeld het aannamebeleid (werving en selectie van mensen met de juiste attitude), het beloningsbeleid, het ontwikkelbeleid (het trainen/opleiden van de juiste mensen) en of de medewerkers de juiste middelen tot hun beschikking hebben om de juiste service te verlenen. Dat kunnen “harde” middelen zijn (zoals HR-systemen en processen), maar ook “zachte’’ middelen (zoals stimulerende managers, empowerment en een “service-cultuur”).

Maak kennis met

Aan de basis van Proost HRM advies staat Maarten Proost. Met ruim 25 jaar HRM-ervaring is Maarten thuis op het gebied van HR-advies, HR-interim management en training en coaching. Deze ervaring is opgedaan op alle niveaus en in tal van bedrijven en instellingen. Vooral op het snijvlak van HR en organisatieverandering kan Maarten veel waarde toevoegen.

Wij staan niet alleen, wij hebben een groot netwerk aan partners waarmee wij intensief samenwerken. Een aantal van onze partners: 

 

  • Verschillende HR professionals (niveau en inzet is afhankelijk van de opdracht)
  • PAC Groningen Preventie á la carte – voorkom verzuim
  • MPC advocaten – o.a. arbeidsrecht
  • Kaliber advocaten – o.a. arbeidsrecht
  • Van Waarde – voor vitaliteit en werkplezier
  • Elysion –coaching en counseling
mr. Maarten Proost

mr. Maarten Proost

Oprichter en directeur

 

Focus op ondernemen

Proost HRM Advies. Het adviesbureau op het gebied van Human Resource Management (HRM). Wij hebben verstand van HRM, hebben een pragmatische aanpak en staan voor heldere resultaten.

Wij zijn bijzonder op onze plaats als het HRM-beleid vormgegeven en uitgevoerd moet worden, passend bij de kenmerken en de koers van de organisatie. Doortastend, maatwerk en verstand van het vak.

Opdrachtgevers geven aan dat wij snel vertrouwd zijn met de organisatie. “ … alsof jullie hier al jaren werken.” Voor ons is dat logisch. Wij maken gebruik van alle ervaringen die we opgedaan hebben in veel verschillende organisaties. Wij wisselen die ervaringen uit, zetten onze kennis en expertise in en maken daarbij gebruik van ons gevoel voor de organisatie en de mensen die er werken. Wij willen graag dat HR goedgeregeld is. Als dat zo is kun jij weer verder met: Focus op ondernemen.

Onze opdrachtgevers bevinden zich in alle branches. Profit en de non-profit en variëren in grootte van 15 medewerkers tot 5000 medewerkers.

Onze opdrachtgevers

 

Elke dag werken wij voor en samen met mensen in organisaties. Onze opdrachtgevers bevinden zich in uiteenlopende branches. Zij zijn werkzaam binnen de private en publieke sector. De vraagstukken die zij aan ons voorleggen zijn divers, maar steeds met HR-raakvlakken. Dit is een aantal van onze gewaarde opdrachtgevers:

Neem contact met ons op