Onze HR Diensten

Wij bieden verschillende HR diensten aan, waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

Het adviesbureau op het gebied van HRM

Wij hebben verstand van HRM, hebben een pragmatische aanpak en staan voor heldere resultaten. Wij zijn bijzonder op onze plaats als het HRM-beleid vormgegeven en uitgevoerd moet worden, passend bij de kenmerken en de koers van de organisatie. Doortastend, maatwerk en verstand van het vak.

Onze HRM Diensten

HR Interim

Interim-management biedt uitkomst bij o.a. het optimaliseren van een afdeling, langdurige ziekte, zwangerschapsverlof, een tijdelijke invulling van een specifieke functie, de begeleiding van een project of als aanvulling op de bestaande bezetting.

HR op maat

Speciaal voor organisaties die regelmatig vraagstukken hebben op HR-gebied, maar zelf geen ervaren HR-adviseur in huis hebben. Wij bieden voor onbepaalde tijd een ervaren HR-adviseur die precies het aantal uren in jouw organisatie werkzaam is dat noodzakelijk is.

De HR Scan

Met behulp van de HR-scan wordt de stand van zaken van het HR-beleid in kaart gebracht. De HR-scan is vooral bedoeld om te bepalen hoe eigentijds het HR-beleid is en in welke mate de medewerkers dat beleid herkennen en waarderen.

HR basis op orde

Als je met elkaar goede prestaties neer wilt zetten, dan moet je ook de HR basis op orde hebben. Dat mag niet in de weg zitten.

Zaken die te lang liggen

Een dossier dat al veel te lang ligt. Een medewerker die al langer niet functioneert. Een arbeidsvoorwaardelijke kwestie die nog steeds niet goed is geregeld. Achterstallig onderhoud op de HR gebied.